El projecte “Aliments de l’Horta i la mar per a València. Connstruint un mapa del sistema agroalimentari municipal” està impulsat per la Delegació d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta en col·laboració amb el Consell Alimentari Municipal de València.

El projecte té com a objectius:

  1. Recopilar i visibilitzar informació disponible en relació al sistema agroalimentari municipal i altres actius relacionats amb l’àmbit agroalimentari, a través del Geoportal de l’Ajuntament de València.
  2. Elaborar un mapa-guia de recursos públic i específic sobre on proveir-nos en el municipi de productes de proximitat de l’Horta i la mar a través de canals curts de comercialització i on trobar xarxes comunitàries i de suport alimentari.
  3. Difondre i sensibilitzar sobre el consum d’aquests productes en els barris i visibilitzar les persones que els produeixen a l’Horta de València a través de tallers i rutes alimentàries.

T’interessa el projecte i vols saber com col·laborar? escriu-nos a: consell.alimentari@valencia.es

Pots consultar en aquest enllaç la presentació que es va realitzar a la Comissió Permanent del CALM per a exposar el projecte.